Quirinya's blog.

A+ A A-

Updates oudere blogposts

Blog update.

Wie al eens verder heeft gekeken dan de eerste pagina van mijn blog, kan gezien hebben dat sommige blogposts onvolledig zijn. Dat is natuurlijk niet zo best en gewoon lui van mij! Dat wil overigens niet zeggen dat ik het zo gewild heb. Voor iedere blogpost had ik een idee en wilde ik die plaatsen. Helaas (en tegelijk gelukkig!) kreeg ik het druk en verloor de onvolledige blogposts uit het oog.

Ik heb nog altijd erg weinig tijd, maar als een soort van afleiding ben ik ontbrekende foto's en tekst stilletjes aan gaan toevoegen sinds de zomer. De blogposts die inmiddels bijgewerkt zijn, wil ik graag even in het zonnetje zetten, dus bij deze!

Swarovski pen en potloden

Swarovski pen en potloden.

Toegewijd aan de mooie pen en potloden die ik cadeau kreeg, was er sinds 22 maart een blogpost te lezen. Pas enkele weken geleden, toen ik eens ging kijken waar nog foto's ontbraken, zag ik dat bij deze blogpost nog bijna alle foto's ontbraken. De foto's had ik echter wel al sinds maart klaarliggen, maar nooit toegevoegd. Deze luxe balpen en potloden weerkaatsen iedere lichtstraal prachtig en ondanks dat de potloden niet verkrijgbaar zijn in Nederland, wil ik de vrolijke fonkeling toch met jullie delen.

Klik hier om de foto's van de Swarovski pen en potloden te bekijken.

Sheaffer Sentinel made-by-Sailor vulpen

Sheaffer Sentinel made-by-Sailor vulpen.

Een ware vondst! Voor maar €0,75 wist ik deze vulpen op de kop te tikken. Hij stond als verloren in een bakje tussen een hoop andere pennen bij de lokale Bruna. Op de nominatielijst om weggegooid te worden. Maar gelukkig vond ik hem! Oh, wat ben ik blij met deze pen... Het is voor mij een droom om mee te schrijven en precies wat ik altijd al zocht in een vulpen. Ik ben er stiekem echt verliefd op!

Klik hier om naar de blogpost over deze vulpen te gaan.

Verjaardag shoplog

The Body Shop blueberry shower puff.

Voor mijn verjaardag, afgelopen 6 april, nam mijn maatje me mee naar Duitsland voor een dagje shoppen. Het was ontzettend gezellig en ook al zei hij steeds: "ok, dit krijg je van me en niets extra;" kreeg ik tot mijn grote verbazing steeds alles wat ik zelf wilde aanschaffen, van hem cadeau. In Duitsland bezochten we The Body Shop, Bärenland, Lush, de Mediamarkt en een supermarkt.

Klik hier om naar de Mini shoplog met cadeautjes voor mijn verjaardag te gaan.

Warhammer verf en verven

Warhammer verf en verven.

Ik vind het enorm leuk om uren bezig te kunnen zijn met het schilderen van mijn Warhammer poppetjes. De verfspullen die ik gebruik om ze te beschilderen, laat ik aan jullie zien. Het past allemaal net in twee kleine hobbydozen en naar mate ik meer tijd steek in het schilderen, komen er ook meer verfpotjes bij.

Klik hier voor de blogpost over de verfpotjes.

Warhammer 40k Dark Eldar Scourges

Warhammer Dark Eldar scourges.

Ik heb één set van al mijn dozen aan Warhammer poppetjes inmiddels beschilderd. Uit de Warhammer 40k reeks zijn dit de Dark Eldar Scourges. De eerste die ik ging proberen te beschilderen en nog altijd mijn meest favoriete poppetjes. Ze zijn allemaal in verschillende kleuren en stijlen beschilderd en ik kon mijn vaardigheid in het schilderen poppetje voor poppetje vooruit zien gaan.

Klik hier om naar de blogpost van de Dark Eldar Scourges te gaan.