Quirinya's blog.

A+ A A-
  • Categorie: Geekery

FFXIV housing - privé kamer

FFXIV Housing - Private Room

Al een paar jaar speel ik een spel genaamd Final Fantasy XIV. Het was al in het begin een grote wens van me om op het spel een eigen huisje te hebben, maar dat was een haast onmogelijke opdracht. Nog voordat ik begon met spelen, waren alle huisjes al bezet.

Toch is het me gelukt om een huisje te bemachtigen op een onconventionele manier: ik kreeg er eentje in me schoenen geschoven door mijn voormalige FC (Free Company - een guild als het ware). Dit is niet zomaar een huisje... Nee! Het is het grootste model dat je in de game kan krijgen! Hoewel ik het technisch gezien deel met een aantal leden die nog in de FC zitten, ben ik de enige die daadwerkelijk actief is. Ik kan vrij mijn gang gaan om het in te richten zoals ik wil.

Nou is zo'n groot huis wel even een flinke klus om in te richten, dus ben ik maar klein begonnen. Eerst mijn eigen kleine kamertje - die wel van mij alleen is - inrichten.

Lees meer: FFXIV housing - privé kamer

  • Categorie: Blog

In het oog van de storm...

Zwabbertje in rioolbuis

Het is absoluut stil gebleven op mijn blog.

Nu heet deze blogpost niet voor niets 'in het oog van de storm'. Na een ontzettend turbulent 2014 en 2015, kwam de vage stilte in 2016. Gevolgen van een burn-out en verdere minder leuke gebeurtenissen.

Week na week wilde ik schrijven, maar week na week vonden zich steeds meer afleidingen plaats.

Add a comment

Lees meer: In het oog van de storm...