Quirinya's blog.

A+ A A-
  • Categorie: Geekery

FFXIV housing - privé kamer

FFXIV Housing - Private Room

Al een paar jaar speel ik een spel genaamd Final Fantasy XIV. Het was al in het begin een grote wens van me om op het spel een eigen huisje te hebben, maar dat was een haast onmogelijke opdracht. Nog voordat ik begon met spelen, waren alle huisjes al bezet.

Toch is het me gelukt om een huisje te bemachtigen op een onconventionele manier: ik kreeg er eentje in me schoenen geschoven door mijn voormalige FC (Free Company - een guild als het ware). Dit is niet zomaar een huisje... Nee! Het is het grootste model dat je in de game kan krijgen! Hoewel ik het technisch gezien deel met een aantal leden die nog in de FC zitten, ben ik de enige die daadwerkelijk actief is. Ik kan vrij mijn gang gaan om het in te richten zoals ik wil.

Nou is zo'n groot huis wel even een flinke klus om in te richten, dus ben ik maar klein begonnen. Eerst mijn eigen kleine kamertje - die wel van mij alleen is - inrichten.

Lees meer: FFXIV housing - privé kamer

  • Categorie: Warhammer 40k Dark Eldar Schilderen

Warhammer 40k Dark Eldar Scourges

Vijf Scourges.

Mijn allereerste Warhammer 40k poppetjes!

Mijn maatje stelde voor om te beginnen met het beschilderen van Warhammer poppetjes. Hij wilde eerst weten of ik wel wist wat hij bedoelde. Maar natuurlijk weet ik dat! Ik kende het dan ook al van vroeger, toen ik nog vaker in de lokale speelgoedwinkel kwam. Ik ging vaak kijken bij de miniatuur treinen en de kleine huisjes, boompjes, dieren en mensen die je erbij kon plaatsen. Ook hebben ze er veel modelbouw modellen en attributen. Ik vond het prachtig, maar mijn ouders vonden het veel te duur om aan te schaffen. Ach ja…

Ik vertelde hem over de winkel en hij kon het eerst niet goed geloven, maar yup! Bij de speelgoedwinkel bij mij om de hoek verkopen ze de spulletjes van de Games Workshop! Wat een toeval!

Add a comment

Lees meer: Warhammer 40k Dark Eldar Scourges

  • Categorie: Warhammer 40k Dark Eldar Schilderen

Warhammer verf en verven

Mijn Warhammer verfdozen.

Het is alweer even geleden dat ik een blogpost had gemaakt over mijn warhammer spullen, dus vandaag  breng ik er jullie weer eentje! Tevens geef ik nog even een kleine reminder mee: in het weekend (op zaterdag en zondag dus) zullen de artikelen pas om 21:00 uur online verschijnen.

Om je warhammer figuurtjes een kleurtje te geven zal je er vroeg of laat toch echt aan moeten geloven: verf kopen. Hele kleine dure potjes verf, speciaal gemaakt voor de plastic en metalen figuurtjes van de Games Workshop (waar Warhammer van is). Ik laat vandaag zien welke verfjes ik heb en vertel erbij hoe ik deze verfjes gebruik.

Add a comment

Lees meer: Warhammer verf en verven