Quirinya's blog.

A+ A A-

Elegant armbandje

Armbandje op pepermolen (schuin).

Misschien heb je het al gelezen, maar wellicht niet. Al enkele maanden was ik op zoek naar een mooi armbandje. Mijn oog was toen al gevallen op een specifiek armbandje, maar ik keek nog even verder.

Stiekem keek ik eigenlijk gewoon verder, omdat ik hoopte dit beoogde armbandje van iemand (mijn ouders) te krijgen. Maar helaas… Mam snapte blijkbaar de hints (pagina’s voor haar neus en aanwijzen in de winkel) niet.

Dan verwen ik mijzelf maar!

Armbandje in doosje

En dat deed ik. Zodra mijn eerste loonstrookje van mijn stage binnen was, besloot ik het armbandje te bestellen. Ik moest er na de bestelling nog enkele dagen op wachten, maar oh… Wat was dat het waard!

Ik ben verliefd!

Toen ik nog een kind was, zei mijn moeder al tegen mij dat ik echt eksteroogjes had en op alles wat blinkt afvloog. Yup… Klopt helemaal! Ik doe het nu nog.

Armbandje op pepermolen.

Kijk dan toch ook hoe prachtig dit armbandje blinkt en schittert! Echt een juweeltje… (duh!) Niet één hele rij, maar wel twee rijen zirkonia’s die mijn oogjes doen fonkelen. Een feestje om naar te kijken. Zo ervaar ik dit zilveren armbandje.

Ik houd het armbandje vast.

Het bandje van het armbandje is wel heel erg dun. Ik moet dus oppassen dat ik het niet per ongeluk kapot maak. Het infinity kettinkje dat ik al liet zien in een eerdere blogpost is namelijk gemaakt met dezelfde soort schakeltjes en deze ging spontaan kapot! Eén zwak schakeltje en je hele armband of ketting is naar de knoppen. Gelukkig kon het kettinkje wel gerepareerd worden.

Armbandje om.

Ik zal dus uiterst voorzichtig zijn met mijn armbandje en het ook alleen gebruiken bij speciale gelegenheden.

Blij dat ik het armbandje eindelijk heb!