Quirinya's blog.

A+ A A-

Nog geen comments mogelijk + kleine persoonlijke update

Update.

Misschien heb je al eens raar opgekeken wanneer je mijn blog las, omdat je geen comment achter kon laten bij mijn berichten. Ja, helaas, dat is nog even het geval zo. Ik ben hier wel aan bezig en er komt in de nabije toekomst ook zeker wel een oplossing voor.

Even geduld dus!

Voor mijn blog gebruik ik “Joomla”. Een CMS waarmee je de blogsite in elkaar zet. Nu zit er bij mijn huidige template geen module die ik prettig vind om te gebruiken voor de comments bij artikelen.

De module die mij wel prettig lijkt, kan ik helaas door een kleine bug in de database connectie tussen Joomla en mijn host, niet installeren. Het zal over enige tijd wel verholpen zijn verwacht ik.

De extensie die ik ga gebruiken om de comments module werkend te krijgen, is K2. Dit is een extensie die de makers van het template dat ik gebruik voor mijn blog, ook zelf gebruiken voor de comments op hun pagina’s.

Het kan zijn dat de komende week de posts wat aan de korte kant lijken, maar dan zal dit een reden hebben: ik probeer namelijk nog meer werk te maken van de technische kant van deze blog en daar merken de lezers dan wellicht weinig van, maar het is toch best veel werk.

Ik zal mijn uiterste best doen om toch nog langere posts te typen. De klok is net verzet in het afgelopen weekend, dus er is meer licht en dus ook meer tijd om foto’s te maken! :D Ja… Ik ben er volledig van op de hoogte (hoe kan het ook anders als enige schrijver en beheerder van deze blog?) dat er nog een hoop foto’s ontbreken. Ook deze verwacht ik deze week volledig te kunnen aanvullen.

Druk

Nou niet meteen op maandagavond al gaan lopen dringen voor foto’s, alsjeblieft! :$ Haha! Vanmiddag ben ik namelijk druk bezig geweest met de voorbereidingen van het verjaardagsfeestje dat ik komende zaterdag (5 april) ga geven samen met een vriendin.

(Nou schiet me toch iets te binnen zeg… Ik heb al sinds mijn 13e geen echt verjaardagsfeestje meer gehouden. Wel mijn verjaardag gevierd met enkele vrienden en familie, maar dus geen echt feestje… Wauw, hoe anders het ooit kan lopen in je leven. Maar heb er nu wel heel erg veel zin in! :D)

Ik zal jullie spoedig nog meer details geven over plannen voor het feestje. Meestal zit het met de gezelligheid wel snor, alleen de hapjes, daar zullen we even flink werk van moeten maken! Ik zal van de hapjes voor het feest ook foto’s maken, dus enkele dagen na het feest zal ik een post online zetten met foto’s van het feest (zo min mogelijk persoonlijke foto’s, om met ieders privacy rekening te houden), de hapjes en een “cadeaulog” met daarin alle gekregen cadeautjes!