Quirinya's blog.

A+ A A-

Infinity kettinkje

Kettinkje om mijn hand.

Tijdens het verjaardagsfeestje op 5 april, werden voornamelijk enveloppen met wat geld erin gegeven. Deze waren bij zowel Anne als bij mij erg welkom! :D We zijn beide erg blij met het verloop van het feest.

Op het feest was ook de hechtere “zaterdagavondgroep” aanwezig en een drietal daarvan (Ilse, Sebas en mijn broertje Ben) had een kleine verrassing voor Anne en mij in plaats van een envelop met geld…

Lucardi armbandje.

Foto: Lucardi

Anne kreeg een mooi armbandje met de letters “love” in het midden. Het armbandje is gemaakt van staal en de letters zijn eveneens van staal, gezet met zirkonia’s.

Infinity kettinkje in doosje.

Mijn cadeautje is dit kettinkje met het infinity (eindeloos) teken eraan. Het infinity teken is net als de letters “love” bij het armbandje van Anne, gezet met zirkonia’s. Dit kettinkje is in tegenstelling tot het armbandje niet gemaakt van staal, maar van zilver.

Ik houd van sieraden en vooral zilveren, dus ik ben hier ontzettend blij mee!

Bedankt Ilse, Sebas en Ben!