Quirinya's blog.

A+ A A-

Mini shoplog met cadeautjes voor mijn verjaardag

Blueberry douchepuff!

Binnenkort ben ik jarig. Op 6 april om precies te zijn! :D Helaas… Mijn beste vriend kan daar niet bij aanwezig zijn. :(

Om toch nog iets leuks te doen voor mijn verjaardag, hadden we daarom besloten om maar op een andere dag iets te gaan doen samen. We zijn samen een stad in gegaan en we hebben er wat rondgesnuffeld in allerlei winkeltjes. Daarbij mocht ik van hem enkele cadeautjes uitzoeken. Veel meer dan ooit verwacht! :o

Lush tasje

De eerste winkel die we bezochte direct na het parkeren van de auto, was “Lush”. Een winkel waar ik al vaak over gehoord had, maar waar ik zelf nog nooit naar binnen was geweest. Ik keek er dan ook mijn ogen uit… Maar! Het was vooral mijn neus die op hol sloeg. Alles rook zo heftig, maar ook lekker!

Lush Bruisbal

Informatiesticker op het Lush zakje.

Het eerste ding dat mij opviel in de winkel is ook meteen het ding dat ik wilde hebben. Een heus drakenei (dragon’s egg)! Naja… Een bruisbal (bath ballistic) die fris naar citroen ruikt en bergamot. Het is een prijzige bruisbal. Maar liefst €5,75 voor maar één bruisbal! Ik moest me maatje echt even indringend aankijken toen hij zei “kies er maar één uit”. Maar ik wilde erg graag eens een bruisbal van Lush uitproberen, dus ik koos er eentje uit die mij erg leuk leek. (Ik bedoel: Hoe stoer is een drakenei? :D)

Lush Dragon's Egg bath bomb

Ik heb de bruisbal nog niet uitgeprobeerd, maar kan wel omschrijven wat de bruisbal zal gaan doen zodra je hem in een volgelopen bad laat glijden (zo hoor je de bruisbal te gebruiken, werd mij verteld). De bruisbal zal een schouwspel van allerlei kleuren in je bad doen ontstaan als de bruisbal langzaam opbruist. Het schouwspel start met het wit van de buitenkant, gevolgd door geel/oranje (de eidooier? Haha) en daar tussendoor komt soms nog roze en blauwe stukjes los. De bruisbal danst langzaam rond in je bad terwijl de gele kleur zich verspreid. In het midden zit een gouden kern met gouden glitters, waardoor het einde van de bruisbal erop lijkt alsof je bad veranderd in vloeibaar brons. Het lijkt me een heerlijke ervaring! :D Ben benieuwd…

Hello Kitty hangertje

Mijn HTC One met Hello Kitty hanger.

De volgende winkel die we aandeden was een elektronica zaak. Hup! Meteen door naar de games afdeling. Ik vond er Hello Kitty hangers, om aan je smartphone te hangen. Ik wees ernaar en zei: “Ahw! Kijk die met die schaatsjes dan!” En voor ik het wist drukte me maatje de verpakking me in de handen en zei: “Nou, vooruit, neem maar mee dan.”

In de blogpost over de apparaten waar ik mee werk voor deze blog, kun je een foto zien van mijn telefoon met het hangertje.

Gummyberen en bubbel thee

Gummyberen van Bärenland

Daarna zijn we nog naar enkele afdelingen en winkels toe gegaan waar hij graag naar binnen wilde. Er was er eentje die ik speciaal voor hem had uitgekozen. Op de terugweg kwamen we het winkeltje tegen (ik wist wel ongeveer waar het winkeltje zat, maar niet exact). Het was een winkeltje, gespecialiseerd in gummyberen. In allerlei vormen, kleuren, smaken en maten! Echt iets voor hem. Helaas bleek het winkeltje te gaan sluiten, dus erg veel was er niet meer over van de voorraad. We hebben uiteindelijk beide één zakje meegenomen (ik kreeg er eentje cadeau van hem). Hij had een zakje met dames en ik met heren, om het maar even netjes te zeggen.

Toen we dit kleine winkeltje uitliepen, spotte mijn maatje iets op de gevel van een winkeltje ernaast! Ik zag het niet meteen en zei “oh, ik zie iets wat op bubbelthee lijkt!” en toen zei hij:  “Kijk nog eens goed, dat is bubbelthee!” Mmm, jammie! Daar haalden we dus meteen twee grote bekers bubbelthee. Dat missen we enorm sinds het niet meer te krijgen is op het station in Eindhoven.

The Body Shop

Daarna wilden we eigenlijk wel weer weg uit de stad, maar niet voordat ik nog één winkel had kunnen bezoeken! Er was namelijk iets wat ik DOLGRAAG wilde hebben! Maar wat helaas overal in Nederland razendsnel was uitverkocht, of in sommige filialen helemaal niet verkrijgbaar… De Blueberry Douche spons van The Body Shop!

The Body Shop blauwe bes douchespons.

Ik had hem al op verschillende blogs van anderen gezien en gezien ik zelf dol ben op blauwe bessen en ook de Blueberry douchegel van The Body Shop, moest ik deze spons echt hebben! In alle winkels bij mij in de buurt had ik er totaal naast gegrepen, maar wat schetste mijn verbazing in dit filiaal? Twee hele manden vol met de Blueberry Douche sponzen! En hier waren ze ook maar €4,- terwijl ze in andere filialen €5,- waren. :D Wahoo! Eindelijk, ik heb hem! Ook deze kreeg ik cadeau en ik ben er zo ontzettend blij mee!

Supermarkt

Dat waren de cadeautjes uit de stad, maar het was nog niet alles. Niet, nee…? Nee! :D We gingen namelijk nog even naar de supermarkt na het winkelen in de stad. Ik moest één ding echt hebben uit de supermarkt. Een flesje witte chocolade siroop voor in de koffie! Ook dit kreeg ik cadeau, was ik absoluut niet had verwacht, gezien hij al erg lang zei dat-ie niets meer voor me ging kopen (waar ik het mee eens was). Maar, oh god… Zelfs dat was niet alles… Ik kreeg ook nog een verpakking Chai Latte van hem cadeau. xD Wat een verwennerij! Hij zei nog: “Je mag kiezen. Chai Latte of die koffie siroop van je.”  Nu ja… Ik kwam voor de siroop, dus ik bedankte voor de Chai Latte en zei dat ik niets meer hoefde van hem. Uiteindelijk heb ik dus beide gekregen.

Ok, dat was alles! Veel te veel! Maar wel echt zo lief van hem… Ik ga van alles veel gebruik maken! :)