Quirinya's blog.

A+ A A-

Favoriete compagnon in de zon

Me with my sunglasses.

Nog maar heel even en het is volgens de kalender alweer lente. Mijn favoriete tijd van het jaar! Al voelt het dit jaar wel alsof het al twee weken lente is.

Tijd om de zonnebrandcrème en rokjes weer uit de kast te pakken. Maar belangrijker nog: mijn trouwe “compagnon in de zon”! Mijn hond? Nah, niet Zwabbertje… Ook al volgt hij me ook trouw naar buiten in het zonnetje, is hij niet in staat mij overal heen te vergezellen (jammer, want ik heb ook hem graag bij me!). Ik heb het over mijn zonnebril.

Zonnebril op tasje.

Mijn zonnebril is van Tommy Hilfiger. Het model  “TH 1150/S PJ5/CC”. Lichtbruin transparant montuur met eveneens transparante grijze poten en bruin getinte glazen (op sommige websites noemde ze de glazen grijs getint, maar dat is in werkelijkheid niet zo). Het model is uitgekomen in 2012, maar doordat het een tijdloos model is, maakt dat absoluut niet uit. Originele prijs: ca. 140 euro, maar voor mij: gratis! Mijn liefste beste vriend heeft hem mij namelijk vorig jaar cadeau gedaan voor mij 24e verjaardag. Wat een lieverd! J Ben er ontzettend blij mee.

Zonnebril in het gras.

Het is net alsof ik terug kijk in de tijd, alsof ik de 70’s zie door deze zonnebril! Door de bruin getinte glazen zie je de wereld in een gelige gloed, heel lichtjes sepia. Een erg mooi effect! Alsof je hele zomer een mooie zonnige video is!

Zonnebril met lieveheersbeestje.