Quirinya's blog.

A+ A A-

Blogpost updates... zo goed als klaar!

Blog update.

Wellicht hebben jullie in voorgaande blogposts al eens gezien dat ik oude blogposts had bijgewerkt die niet helemaal afgemaakt waren. Nu waren er een aantal hele oude blogposts waar ik wel iets aan gedaan had, maar nooit netjes had afgewerkt. Sommige blogposts misten wat stukken tekst en sommige wat plaatjes. Hier ben ik maar eens werk van gaan maken en dit is naar verwachting dan ook de op één na laatste blogpost met updates van oudere blogposts.

TV series

Geblurde foto van mijn TV.

Al in maart 2015 wilde ik schrijven over mijn favoriete TV series van dat moment. Ik startte de blogpost dan ook al snel, maar wist niet goed hoe ik hem wilde daan opvullen. Ik verloor de blogpost totaal uit het oog en ging verder met nieuwe blogposts. Toen ik in januari van dit jaar de blogpost weer eens bekeek, zag ik waarom ik er toen niet mee verder was gegaan: het was een “te ambitieus project”. Ik wilde over alle series tegelijk schrijven en dat waren er op dat moment ook wel erg veel.

Daarom heb ik besloten om de blogpost aan te passen en in delen uit te brengen met een overkoepelend thema bij ieder deel. In deze eerste blogpost schrijf ik over de series waar al een (voorlopig) einde aan is gekomen. Deze series waren: Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), True Blood, Breaking Bad, Californication en The Cleveland Show. In vervolgdelen ga ik in op bijvoorbeeld sitcoms en animatie-/tekenfilms.

Linkshandig

Linkshandig geschreven.

Ah, de blogpost over het linkshandig zijn. Deze schreef ik heel wat maandjes geleden. Ik wilde er wat over kwijt, maar wist niet precies wat en heb nog altijd het gevoe alsof ik veel meer had kunnen vertellen, maar voor nu laat ik het even bij de blogpost zoals deze nu is.

Ik heb de blogpost bijgewerkt met enkele opvallende dingen die speciaal voor linkshandigen zijn, of gewoon onhandig zijn voor linkshandigen. Denk hierbij aan de liniaal en keukenbenodigdheden. Of producten met een opdruk op maar één zijde.

Uitzet

Uitzet blogpost foto.

Net als mijn blogpost over mijn favoriete TV series, is ook deze blogpost al bijna een jaar geleden gemaakt. Ik schreef hierin over de spullen die ik in een kast heb liggen die later met mij meegaan wanneer ik het ouderlijk huis verlaat. Bij deze blogpost ontbraken nog de nodige foto’s van mijn uitzet. Die foto’s heb ik inmiddels genomen en toegevoegd aan de blogpost. Ook heb ik her en der de tekst een klein beetje aangepast, maar niet heel veel.

Partyhapjes

Deze laatste blogpost is op het moment dat ik deze blogpost schrijf nog niet bijgewerkt, maar zal in de komende paar dagen wel worden aangevuld met plaatjes. Ik had bijna een jaar geleden gepland dat ik foto’s zou maken van de prikkerhapjes die ik maakte voor mijn gasten op mijn verjaardag, maar door alle hectiek (en doordat de hapjes al zo goed als op waren toen ik weg liep om er meer te halen) ben ik vergeten foto’s te nemen. Ik ga dit nu oplossen door zelf maar een paar voorbeeldplaatjes te maken.

Zo! ^.^ Dit waren voorlopig de laatste dingen die nog moesten gebeuren aan oude blogposts. Mocht je nog ergens een blogpost tegen komen waarvan je denkt dat er iets ontbreekt, laat het me dan gerust weten! Dan maak ik er werk van. :) Voor de komende weken ga ik me weer richten op nieuwe blogposts.