Quirinya's blog.

A+ A A-

Persoonlijke update: woodstock & artikelen

Persoonlijke update.

Nog een maand en dan moet mijn scriptie ingeleverd zijn. Spannend!

Ik ben op dit moment dus vooral druk met het uitwerken van het onderzoeksverslag en het scriptie. Vandaar ook dat er weinig nieuwe artikelen online komen.

Dat wil niet zeggen dat ik helemaal stilzit. Neen, er worden meer artikelen bedacht die nog uitgeschreven moeten worden en er waren wat dingen te doen buiten de blog om.

Warhammer

Na het schrijven van mijn scriptie hoop ik weer wat te kunnen schilderen. Mijn huidige Warhammer-projectje ligt al te lang stil en me handen jeuken om er verder aan te werken. Ik moet nog even geduld hebben en me niet laten afleiden!

Natuurlijk laat ik daarvan de vorderingen zien, maar ook ga ik alvast nadenken over mijn volgende projectje. Tevens wil ik een artikel schrijven met daarin wat tips voor iemand die begint met het beschilderen van miniatuur poppetjes. Dat kan nog wel eens van pas komen. ;)

Woodstock

{youtube}ZQNTSCbujUg{/youtube}

Goh... Er was eens iets te doen waar ik woon! :o Een klein gratis festival met als thema "Woodstock". Echt heel leuk! :) Pluimpje voor Bergeijk! Ze hebben er echt wat van gemaakt en de sfeer was erg gezellig.

's Middags was het erg nattig, een heuse hoosbui trok over het festivalterrein. De harde kern liet zich er echter niet door ontmoedigen en bleef volop genieten van de muziek in de regen. Het was niet heel erg druk 's middags, maar dat is ook niet heel erg gek. Op zaterdagmiddag moeten veel mensen nog werken of gaan ze even winkelen en dergelijke. 's Avonds trok het festival wel meer bezoekers aan.

Woodstock Bergeijk, verlichtte boom.

De sfeer was heel leuk en gezellig. Echt een knusse setting! Gekleurde lampen verlichtten de bomen in prachtige feeërieke kleuren. Mix dat met het droog-ijs-rook dat van het podium af kwam en je kreeg een heel dromerige sfeer. Prachig!

Om het terrein heen stonden een paar hekken om de setting bijeen te houden. Aan één kant stonden enkele oude wagens, uitgeklapt en omgetoverd tot kleine winkeltjes of barretjes. Je kon er t-shirts kopen, koffie halen, snacks halen en ook was er een bar met bier, wijn en frisdrank aanwezig. Aan het begin van het terrein (vlak na binnenkomst) waren ongeveer een tiental picknicktafels aanwezig, waaraan je gezellig je drankje of snack kon nuttigen. Erg goed bekeken!

Woodstock Bergeijk, mainstage.

In het midden van het terrein vond je de technische tent, aan de westkant het kleine podium en in het noorden het grotere podium. Kleine tip voor volgend jaar: gebruik op zondagavond ook weer twee podia! :o Mocht ook dan het geweldige Woodstock-sfeertje weer worden neergezet, maak het terrein dan een klein beetje groter, hang wat schommels in de bomen en zorg voor een soort "picknickweide met kleedjes".

Op zondag waren er wederom optredens. Ditmaal enkel op het grote podium. Zo was er onder andere Hans Teeuwen & the Painkillers. Erg van genoten! Die tekst!! :') Hilarisch. Als afsluiter was daar Betty Blue, ook heel erg leuk! Heb me zeer goed vermaakt. :D