Quirinya's blog.

A+ A A-

Jet Set Temptation horloge

Horloge close-up.

Of al die cadeautjes van de shoplog uit Duitsland nog niet genoeg waren… Als kers op de taart kreeg ik van mijn beste vriend nog een cadeautje! Dit cadeautje was echt een last minute verrassing en ik was echt ontzettend verrast daardoor.

Kies maar

Etalage.

Ik kreeg per Whatsapp enkele foto’s toegestuurd door me maatje. Foto’s van verschillende opstellingen van allerlei afgeprijsde horloges in een etalage. Met daarbij de tekst: “kies er maar een uit.” Ook hintte hij al naar een specifieke horloge die het verst was afgeprijsd van allemaal.

Op de foto was het niet direct duidelijk welke horloge hij bedoelde. “Die roze;” had hij op Whatsapp gezegd. Eh? Juist…

Uiteindelijk kon ik aan de prijs herkennen welke hij bedoelde. Inderdaad een horloge met roze, maar meer dan een roze wijzerplaat kon ik niet uit de foto’s halen. Het bandje lijkt op de foto en door de verlichting namelijk crème wit. Ook niet onaardig, maar daardoor wel verwarrend als jij nu net op zoek bent naar een geheel roze horloge.

“Lijkt je dat horloge leuk, of heb je liever een andere?”

“Ja… Eh… Nee? Weet ik veel! Wacht even…” Ik was totaal overrompeld door zijn verrassing. Hij wilde wel graag snel antwoord, want hij had nog meer te doen die middag.

Ik bekeek de foto’s daarom nog eens goed en heb uiteindelijk het horloge gekozen dat hij al in gedachten had. Dit horloge sprong er voor mij ook het meeste uit.

Tasje van het horloge

Ik moest er eventjes op wachten, maar enkele dagen later kreeg ik van hem een tasje overhandigd. Een tasje met daarin een doosje, waarin dan weer het horloge zit.

Horloge in het doosje.

Dank je wel, nogmaals, lieverd!

Het horloge

Horloge achterkant.

Het horloge in kwestie is de Jet Set Temptation. Een stoer en breed model dameshorloge in een zacht roze kleurtje.

Het materiaal van het horloge is overwegend staal en de roze kleur is een coating van keramiek. Dit geeft het horloge niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een luxe gevoel.

Horloge om mijn pols.

Het horloge is groot en best zwaar, maar dat vind ik niet hinderlijk. Normaal draag ik in de zomer liever geen horloge, maar door de keramische coating is het horloge heerlijk koel en daarmee ook zeer geschikt voor de warmere dagen.

Super! Ik draag het horloge dan ook bijna dagelijks nu met veel plezier (en met enige zorgzaamheid).