Quirinya's blog.

A+ A A-

Persoonlijke update: wederom druk

Persoonlijke update.

Wederom is het behoorlijk druk in mijn leven.

Ik had verwacht meer tijd te hebben in de weekenden, maar toch blijk ik (vooral ook door het WK) weinig tijd over te houden voor mijzelf in het weekend. Niet dat ik het heel erg vindt, maar ik typ anders toch ook graag wat dingen voor de blog.

 Vanaf komend weekend (5-7-2014, toevallig de verjaardag van mijn overleden opa) ga ik enkele artikelen die ik al geschreven heb, vertalen. Ik heb een aanbod van iemand gekregen om mijn blog te promoten in zijn "Twitch stream", maar degene die daar komen, kunnen vrijwel alleen Engels lezen.

Ik wilde al sinds het begin van mijn blog in meerdere talen werken. Uiteindelijk wil ik zelfs Duits toevoegen, maar daar zoek ik nog een vertaler voor (heb al iemand in gedachten). De Engelse vertalingen kan ik zelf gemakkelijk verzorgen en dat ga ik dan ook doen!